downloadsectie

//downloadsectie
downloadsectie 2023-07-26T14:12:52+02:00

CADdy Classic downloaden

Download "CADdy-Classic Service-Pack"

CADdy_SP.zip – 4177 keer gedownload – 373,96 kB

Dit servicepack verandert de toegang tot de nieuwe CADdy-Geomatics-licentieserver. Alle gebruikers van de CADdy online licentie - ongeacht de gebruikte CADdy-versie - wordt dringend aangeraden om dit servicepack zo snel mogelijk te installeren. Pak de ZIP uit, voer de EXE uit en installeer deze in de corresponderende hoofdmap van de CADdy-versie (bijv.C: \ CADdy015, D: \ CADdy020 enz.). Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar ph@caddy-geomatics.de.

Contact